top of page
Aromatherapy

Essentiële oliën

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën (of etherische oliën) zijn vluchtige aromatische verbindingen die van nature voorkomen in planten. Ze worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten en zijn het natuurlijk immuun-systeem van de plant. Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature antibacterieel.

Meer en meer worden essentiële oliën ingezet door mensen die vanuit een holistische blik naar hun gezondheid kijken of een bewuste keuze willen maken in welke producten ze gebruiken.

Zelf zet ik ze graag in bij yogalessen en -workshops, maar ook voor VANALLES thuis. 'Welkom natuurlijk alternatief!'

Waarom dōTERRA?

Na veel onderzoek, uitproberen en testen heb ik gekozen om met de oliën van dōTERRA te werken in mijn yogalessen en -workshops en voor privé-gebruik.

 

dōTERRA produceert op duurzame wijze, heeft een eerlijke handelswijze, het hele productieproces is volledig inzichtelijk (neem vooral ook een kijkje op Source To You), maar daarnaast ben ik volledig overtuigd van de pure kwaliteit van de oliën én ben ik gek op de geuren, die zowel een positieve invloed kunnen hebben op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. 

Kortom: fan van de kwaliteit én het bedrijf!

Neem een kijkje in mijn webshop:

Let op: bij een aankoop rond de €100,- of regelmatige aankopen is het hebben van een eigen kortingsaccount voordeliger - stuur me een e-mail, dan denk ik graag met je mee wat voor jou de meest voordelige optie is.

Gratis basisworkshop

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze oliën en wil je ontdekken wat ze voor jou kunnen betekenen? Wil je meer weten over de herkomst, het productieproces of over dōTERRA?

 

Tijdens een basisworkshop krijg je antwoord op al deze vragen. De meeste basisworkshops  verzorg ik op dit moment online, zodat je makkelijk vanaf de bank met een kopje thee mee kunt kijken. Je ontvangt vooraf enkele samples, welke je leert inzetten tijdens de workshop. Daarnaast is er ruimte voor al je vragen. Gratis én vrijblijvend!

 

Doe je mee?

bottom of page